Temari

Agents rurals · Accés

En aquest curs treballarem el temari de les oposicions d’Agents rurals.

 • Estat convocatòria: en procés. I nova convocatòria prevista per aquest any.
Temari

Oposició: Agents Rurals

Àmbit: autonòmic Catalunya

Grup: C1

Procés selectiu: concurs oposició lliure

Prova que prepara aquest curs: temari

85 € / mes

Tipus: Al teu ritme

Modalitat: Online

Idioma: Català

Què inclou aquest curs?

 • Temes: 25
 • Apunts descarregables:
 • Videoclasses: 27
 • Recursos visuals, esquemes: 25
 • Preguntes test: 2358
 • Activitats: 515
 • Simulacres:
 • Flashcards:
 • Preparador:
 • Planificador:
 • Coach:
A la teva disposició un total de 3378 recursos

Quina prova prepara aquest curs?

Et preparem per la primera prova; concretament, per la prova de coneixements, que t'examina sobre el temari de les oposicions autonòmiques d’Agents Rurals.

Què inclou aquest curs?

 • Explicació de l’oposició.
 • Apunts imprimibles: Guia oficial del temari de les oposicions d’Agents rurals.
 • 27 videoclasses, en les quals els nostres professors t’expliquen de forma dinàmica i entretinguda el temari general de les oposicions d’Agents rurals. Del temari específic a dia d’avui no tenim videoclasses.
 • 2358 preguntes test que permetran posar-te a prova tot allò que has après del temari de les oposicions d’Agents rurals.
 • 515 activitats interactives i activitats de preguntes i respostes que t’ajudaran a aprendre el temari de les oposicions d’Agents rurals de forma senzilla i amena.
 • Simulacres d’examen a l’acabar cada mòdul.
 • Flashcards que podràs fer-te tu mateix/a amb els continguts que més et costin i, gràcies a la intel·ligència artificial de la nostra metodologia, t’ajudaran a reforçar les teves mancances.
 • Planificació intel·ligent personalitzada que et diu detalladament què has de fer i com ho has de fer, en base el, Mètode OEF., S’adapta als horaris que tu li marquis com a disponibles (ho podràs editar en qualsevol moment) i, si algun dia no avances, replanificarà tota la feina amb la seva intel·ligència artificial per arribar a la fita objectiu amb tots els continguts assolits.
 • Tècniques d’estudi. Et diem quina tècnica d’estudi has d’emprar en cada recurs perquè sàpigues exactament com estudiar de forma òptima. I te les expliquem a través de videoclasses: com subratllar, com fer esquemes, com memoritzar...
 • Meditacions i Mindfulness diari perquè comencis cada sessió d’estudi en condicions òptimes per concentrar-te i rendir al màxim.
 • Una sessió setmanal de coach i/o de preparador aplicada a l’oposició a través de videoclasses, que t’ajudaran a conèixer tots els ets i uts de la vida opositora: metes i sacrificis, hàbits, descans, fases de l’estudi, on estudiar, tècniques per millorar la concentració...
 • Consells per opositors aplicats a totes les àrees: aprenentatge, concentració, motivació...
 • Traçabilitat del teu progrés i la feina feta; estadístiques de la teva evolució, notes...
 • Informació actualitzada sobre novetats de la teva convocatòria.
 • Suport tècnic per la resolució d’incidències de la plataforma.

Com funciona el curs?

Tu decideixes quan començar i quantes hores dedicaràs a la preparació de l’oposició cada setmana (en funció de les hores mínimes que et recomanem dedicar-hi segons la data objectiu que marques).

La plataforma et marcarà pas a pas (a nivell de tasca concreta) què és el que has de fer i com ho has de fer, especificant-te en un ordre concret cadascuna de les tasques (i per tant, també dels temes); això vol dir que tu no pots escollir l’ordre en el qual fer els temes, t’ho marca la plataforma. També s’encarrega d’indicar-te els repassos periòdics dels continguts, raó per la qual tu “només” has de fer el que et diu la plataforma dia rere dia.

Disposaràs dels nostres materials (apunts, videoclasses, esquemes, podcast, mapes conceptuals, activitats, tests d’oposicions, flashcards...) a mesura que vas avançant. Això vol dir que no estaran tots els materials visibles des del principi, sinó que aniran apareixent a mesura que avancis en la teva formació.

Veure els nostres materials

Tot el temari està explicat a través de videoclasses de qualitat, que pots veure les vegades que vulguis. Aquestes explicacions es complementen amb la resta de recursos (podcast, esquemes, recursos visuals...).

Tots els recursos tenen un temps mínim establert, específic per cadascun d’ells; d’aquesta forma aconseguim que els alumnes no passin per alt cap tasca important per la seva preparació.

Si tens dubtes d’allò que vas aprenent, pots contractar totes les classes de resolució de dubtes que desitgis. Aquestes classes son grupals, i poden ser en streaming o presencials, a la nostra seu de Tarragona.

El curs està elaborat en base el mètode Opositar és fàcil®, el qual porta desenvolupant-se i millorant-se durant més de 15 anys i té una taxa d’èxit del 90%.

Saber més sobre el mètode OEF

Aquest curs s’articula a través de la plataforma opositaresfacil.cat desenvolupada per nosaltres mateixos durant més de 3 anys, i gràcies a la qual podem fer un seguiment detallat de la teva evolució.

En aquesta hem introduït les nostres tres figures amb intel·ligència artificial: el teu preparador d’oposicions, el teu planificador i el teu coach. Amb ells i els nostres professors et sentiràs acompanyat/da al llarg de tot el procés!

Saber més sobre la plataforma

Què opinen sobre la nostra plataforma?

Laura F (opositora Aux. Gencat)

Laura F (opositora Aux. Gencat)

La vostra plataforma i els vostres mètodes van molt bé, el planificador dóna tranquil·litat de saber que arribaràs, l'ordre en que estan organitzats els temes em sembla molt adequat, i el fet d'anar marcant les tasques organitzades per aquell dia ajuda a tenir definit el que has de fer i poder marcar un inici i final de l'estudi.

Trobo molt útil el fet dels diferents passos pels apunts perquè jo tenia la tendència a llegir el temari un parell de cops, subratllar i a per el següent, i sovint no ho tenia prou assimilat. En canvi amb els diferents tipus de lectura, els videoresums, podcasts i les preguntes intercalades, va bé per anar assimilant els conceptes (hi ha coses que pensava que em costaria recordar i a força de sentir-les i veure-les me les sé).

Gràcies per la feina que feu i a seguir estudiant!

Lydia (opositora aux adm gene)

Lydia (opositora aux adm gene)

L'aplicatiu que heu fet és una passada. Fa que realment estudiïs.

Erika (opositora mossos)

Erika (opositora mossos)

Buenos días, el curso me tiene fascinada, tiene muy buena metodología y te ayuda a memorizar de una manera dinámica, a mi me cuesta un poco la comprensión total de la lectura en catalán por falta de costumbres, pero gracias a los videos resumenes me facilita el entendimiento y al tratarse de vídeos de corta duración no permite que te agobies. Por mi experiencia este método es el que mejor me funciona.

Estaba algo asustada por la extensión del temario, en cambio al conocer la plataforma y empezar a estudiar habéis conseguido que esté el doble de motivada. Muchísimas gracias y sobretodo ENHORABUENA!

Cristian (opositor mossos)

Cristian (opositor mossos)

La metodología me parece muy buena. Nunca antes había estudiado así la verdad. Se repiten muchas veces los conceptos, aspecto que ayuda a interiorizarlos.[...]

La parte de desengranaje esta genial, puesto que acabas de asimilar todos los conocimientos de cada tema y además, después tienes el examen para acabar de ver si algún concepto no te había quedado claro.

No os voy a engañar, es una metodología que requiere dedicar muchas horas y requiere de mucho esfuerzo ( pero bueno, quien algo quiere algo le cuesta). A destacar, el hecho de tener objetivos establecidos estas más concentrado en lo que haces.

Sergi (opositor aux. adm. ajuntament)

Sergi (opositor aux. adm. ajuntament)

Molt bona sensació per ara. Enhorabona

Carlos (opositor Guàrdia Urbana)

Carlos (opositor Guàrdia Urbana)

ME GUSTA!!!!! Lo has enfocado muy muy bien para que cada alumno pueda acceder al curso con el tiempo disponible! 💪💪

Mitjans de comunicació

Aquí podràs veure què diuen els mitjans de comunicació sobre nosaltres i sobre la nostra plataforma e-learning.

Opositar és fàcil a La Vanguardia
Opositar és fàcil al Diari Ara
Opositar és fàcil al Diari de Tarragona
Opositar és fàcil a elEconomista.es
Opositar és fàcil a l'Indicador d'Economia
Opositar és fàcil a Tarragona Ràdio
Opositar és fàcil a Onda Cero
Opositar és fàcil al Diari Més Tarragona
Opositar és fàcil al Diari Ara Balears
Opositar és fàcil al Diari de Tarragona
Opositar és fàcil a Metadata

Contingut

Veurem tot el temari de les oposicions d’Agents rurals.

 1. CE, EAC, Org. Territorial
 2. Org. Adm Catalana, Org. Terr.
 3. PA, AA, RAA
 4. Personal al servei AP

 1. Dep. Int. i DGAR
 2. AR policia judicial delictes
 3. Act. cingètica
 4. Reglament armes
 5. Activ. piscícola Cat
 6. Protecció animals
 7. Protecció fauna salvatge
 8. Espècies exòtiques
 9. Prevenció incendis
 10. Infraestruct. prev. incendis
 11. Protecció forests
 12. Flora protegida
 13. Conserv. patrim. natural
 14. Protecció espais naturals
 15. Ùs recreatiu espais naturals
 16. Patrim. cultural medi natural
 17. Legislació aigües
 18. Residus
 19. Recursos
 20. PROCICAT, CECAT
 21. Geografía

A qui va dirigit?

Opositors i opositores que vulguin fer un curs que utilitza un mètode propi i una plataforma e-learning que organitza i planifica un itinerari personalitzat d’estudi i adaptat a les teves necessitats, de forma que optimitza les hores que dediques a l’oposició.

És ideal tant per opositors i opositores novells com per opositors i opositores que fa temps que opositen, perquè el curs s’adapta al teu ritme i crea un itinerari d’aprenentatge específic per cada estudiant.

Objectius del curs

Aprendre tan bé el temari de les oposicions d’Agents rurals que et permeti treure la màxima nota possible a la prova de coneixements i això et faci acostar encara més al teu somni: aconseguir una plaça al Cos de d’Agents rurals.

Telegram Opositar és fàcil

Vols estar al dia de totes les novetats de la teva oposició?

Uneix-te al nostre canal

Dates i horaris

Aquest és un curs en modalitat “Al teu ritme” i “Online”, per tant:

 • Pots començar quan tu vulguis.
 • Les videoclasses les podràs veure quan tu vulguis.
 • Tota la formació i aprenentatges els pots realitzar quan tu vulguis.
 • Si contractes classes de resolució de dubtes, podràs escollir les sessions que més t’encaixin de dia, hora i modalitat (streaming o presencial a la nostra seu de Tarragona) segons el calendari disponible.

Durada del curs

La durada la determina la teva evolució, basada en la feina que vagis avançant dia rere dia, i en les qualificacions que vagis traient en els tests.

La mitja és:

 • Si ets un opositor novell, entre 4 i 6 mesos.
 • Si ets un opositor experimentat, entre 2 i 4 mesos.

La durada mínima per poder veure i tenir accés a tots els continguts d’aquest curs (estimant una dedicació constant de 4/6 hores/dia), és de 2 mesos. Per tant, si tens aquesta dedicació diària, has d’estar matriculat mínim aquest mesos per tenir accés a tots els materials formatius.

Un cop vist tot el contingut del curs, podràs seguir preparant-te amb nosaltres per tal de donar més voltes al temari, realitzar més tests i aconseguir un control excel·lent de tota la matèria: a això ho anomenem fase “La plaça és meva”. La fase “La plaça és meva” és una fase VIP, apta només per les persones que han superat ja el curs i realment van a per la seva plaça. Inclou també interacció amb altres alumnes, simulacres i moltes coses més que t’acostaran a l’èxit!

Inversió

Aquest curs funciona per subscripció (càrrecs recurrents) a través del pagament de quotes mensuals, trimestrals, semestrals o anuals; a mesura que creix la periodicitat de pagament, disminueix el preu (és a dir, la inversió equivalent mensual et sortirà més econòmica si agafes la periodicitat anual enlloc de la mensual, per exemple).

Mensual

175 €

85 €

Quota amb oferta llançament

Trimestral

510 €

255 €

Quota amb oferta llançament

Semestral

960 €

480 €

Quota amb oferta llançament

Anual

1.800 €

900 €

Quota amb oferta llançament

Altres:

 • Matrícula: 45 €
 • Classe en streaming grupal: 25 €
 • Classe presencial grupal: 35 €

Detalls sobre pagaments:

 • Preus amb impostos inclosos.
 • Aquest curs és un curs de subscripció. És a dir, des que et matricules, se’t faran càrrecs periòdics a la teva tarja fins que et donis de baixa.
 • No hi ha permanència: et podràs donar de baixa quan tu vulguis, sempre que cancel·lis la subscripció mínim 48 hores abans de la següent data de renovació (següent càrrec).
 • Els períodes de facturació no corresponen a mesos / trimestres / semestres / any naturals; per tant, no cal que t’esperis al dia 1 de mes per matricular-te. Dit amb altres paraules, si et matricules el dia 14 d’un mes, i esculls una subscripció mensual, el període de facturació anirà del dia 14 del mes en curs fins el dia 13 del mes següent.

Estadístiques Opositar és fàcil

Agents Rurals

2023

Convocatòria: -

Estat: Pendent convocatòria

Places: 100

2022

Convocatòria: 04/22

Estat: En procés

Places: 100

2020-22

Convocatòria: 01/20

Estat: Finalitzada

Places: 50

Estadístiques d'alumnes OEF:

Mitjana psicotècnics = 8’9

Aptes prova competències professionals = 100%

Opinions dels nostres alumnes i ex-alumnes

Judit V.

Judit V.

Magnífica acadèmia en quant a tracte i a continguts. Materials molt didàctics i sempre actualitzats.

T’ajuden, i sobretot acompanyen, en tot el procés de preparació d’oposicions. De principi a fi. Escolten les teves inquietuds, observen el teu ritme i s’adapten i flexibilitzen al 100% per a que puguis aconseguir el que t’has proposat.

Un equip de 10 encapçalat per la seva directora la Clara. Un equip super format i que continua en constant formació per a oferir el millor servei.

Victoria L.

Victoria L.

Muy buena experiencia!! Preparan muy bien para el examen de temario y sobretodo para el psicotécnico. Muy contenta con el trato y 100% recomendado el examen de prueba que realizan antes de la oposición.

David G.

David G.

Solamente puedo hablar maravillas. El trato fue exquisito, tanto de Clara como el profesor que m'he preparo la entrevista. Si os preparais oposiciones de policia os recomiendo que visiteis la acedemia i os informeis.

Jordi I.

Jordi I.

Es una academia sensacional, donde la prioridad es enseñar y trasmitir toda la información para que el alumno lo entienda, lo aprenda y sepa cómo utilizarlo.

Unos profesores con una implicación máxima por sus alumnos y una variedad de cursos y ayudas para todos los niveles desde críos hasta adultos. Preparación de pruebas(psicotécnicos...).

La mejor elección para una oposición!!! Mil gracias

Arnau M.

Arnau M.

L'equip docent és extraordinari i el material i les enines que utilitzen són genials! Una acadèmia molt recomanable!

Jordi B.

Jordi B.

A Opositar és fàcil vaig trobar l'acadèmia que tot opositor desitjaria trobar. En destaco: Una gran professionalitat per part dels professors, cadascú expert en la seva matèria, amb ganes d'ensenyar, involucrats i focalitzats en un objectiu clar, ensenyant-nos el que ells creien que en un temari obert com el de Bombers de la Generalitat era el millor que havíem d'aprendre (i ho han aconseguit!!).

La direcció denota per la seva capacitat de millorar dia rere dia i sobretot per l'atenció propera i personalitzada, no només amb el temari dels cursos sinó també, amb la motivació i orientació que transmeten als alumnes.

Aroa G.

Aroa G.

Acadèmia de 10!!!! Tracte proper, professionalitat, bona metodologia i recursos = EXCEL·LENT resultat.

María B.

María B.

Me recomendó esta academia una de mis mejores amigas (ella iba a repaso de asignaturas de la carrera, ADE). Yo asistí para prepararme las oposiciones a los Mossos. Jamás tendré palabras suficientes de agradecimiento, sobre todo hacia la Directora, por su compromiso, constancia, implicación y dedicación. Conseguí aprobar con notas excelentes!! Máxima puntualidad, muy flexibles y muy profesionales. De verdad que muchísimas gracias por poder contar con una academia así en Tarragona.

Susana P.

Susana P.

Molt contenta i satisfeta del tracte rebut des de l’acadèmia i, en especial de la Clara. El tracte és molt proper i han estat atents en tot moment durant el procés de l’oposició.

Vaig anar-hi a realitzar els simulacres de la part teòrica i els psicotècnics, dels tests de personalitat i, finalment, de l’entrevista.

Sens dubte, si hagués de repetir, ho tornaria a fer amb ells!

Marina P.

Marina P.

Acadèmia molt atenta y propera. Amb aprenentatge còmode y de manera fàcil, tal com el seu nom indica. Gràcies.

Alexandre P.

Alexandre P.

La millor acadèmia en la que preparar-se una oposició. Sens dubte la meva experiència ha estat increïble i s'ho recomano a tothom. El tracte, l'atenció, les instal·lacions, els profes, la dinàmica, els continguts, l'ajuda....tot ha estat de 10!!!!🔝💪

Cristian R.

Cristian R.

Cursando curso de Mossos d'esquadra y muy satisfecho por haber escogido esta academia. Su metodología de estudio me permite combinar trabajo y oposición, sus materiales son muy útiles y claros, y la atención de profesorado y directora es espectacular. Os lo recomiendo.

Encara tens dubtes?

Formulari de contacte

Altres formacions recomanades
per l’oposició a Agents Rurals

El nostre pack de formació per les oposicions d’Agents Rurals està format per:

Preguntes freqüents sobre els cursos Opositar és fàcil

Sobre el mètode

El mètode Opositar és fàcil ®, resultat de més de 15 anys d’estudis, amb una taxa d’èxit del 90%, amb més de 2.000 alumnes formats i basada en les tècniques més eficients i robustes.

El teu professor assignat fa un seguiment continu a través de panells que permeten conèixer la traçabilitat dels resultats i la teva evolució. Si detecta qualsevol desviació, et contacta.

A més a més, tens la possibilitat de contractar sessions grupals periòdiques per resoldre els teus dubtes i ampliar continguts.

La nostra metodologia és una combinació dels aspectes positius de l’estudi a voltes i els aspectes positius de l’estudi acumulatiu. Comencem amb un estudi acumulatiu, i un cop fet inicien les voltes. Les voltes que donem al temari depenen de tu i del temps que tinguem pre-oposició.

El que tu vulguis! Per això tenim “El teu planificador”, que és la nostra eina amb intel·ligència artificial que et planifica la feina que has de fer cada setmana, en l’ordre idoni perquè el teu aprenentatge sigui màxim. Oblida’t de fer-te planificacions, de pensar què has de fer cada dia, de distribuir-te els temes per setmanes, de re-planificar quan no arribes als objectius marcats... Tu només has de dir-li al planificador quines son les teves disponibilitats per aquella setmana, i ell t’ho munta tot. Si no fas la feina, t’ho re-planifica automàticament segons la data d’examen que hàgim marcat.

El mètode opositaresfacil fixa tant l’ordre dels temes com les tasques, de forma que optimitza el teu aprenentatge. Per tant, no pots escollir tu l’ordre dels temes, els has de fer en l’ordre que et marquem nosaltres.
Sobre els materials i els recursos

En cap cas! Els nostres temaris estan elaborats pels nostres preparadors i estan escrits amb llenguatge planer i entenedor, incloent gràfics, mapes conceptuals, esquemes i exemples de tot tipus.

I tant. Treballem de dilluns a divendres (i alguns professors també dissabtes) perquè els temaris estiguin 100% actualitzats. A més a més, si us adoneu que alguna part del temari té algun error (o hi ha alguna part que no està del tot actualitzada), tenim un botonet en tots els recursos que ens avisa directament; en màxim 48 hores laborables ho revisem i ho corregim.

Totalment. És primordial estudiar el que diu la convocatòria. I si canvia, l’actualitzem.

Els recursos es van desbloquejant a mesura que vas avançant.

Sobre els pagaments

No, com et dèiem en l’aparat de preus, et pots donar de baixa en qualsevol moment, sempre que cancel·lis la subscripció mínim 48 hores abans de la finalització del període en curs.

Per una banda, hauràs de pagar la matrícula del curs.

Cada període hauràs de pagar la teva quota. La teva quota inclou tot el que diu a l’apartat “Què inclou aquest curs?” d’aquest curs.

Si no vols cap servei extra (com podria ser contractar sessions de resolució de dubtes), no hauràs de pagar res més.

Sobre les sessions de resolució de dubtes

Veuràs que cada setmana hi ha disponibles certes sessions amb certs professors. Segons el/s dubte/s que tinguis, hauràs de triar quin és el professor que més t’encaixa segons els temes que dona cadascun. Els temes que dona cada professor els podràs veure, un cop estiguis matriculat, dins els campus.

Si contractes una sessió de resolució de dubtes ONLINE, pots canviar la teva assistència màxim 48 hores abans de la sessió. Cas de fer-ho més tard, ja no podries moure-la i si no hi assistissis, la perdries.

Si contractes una sessió de resolució de dubtes PRESENCIAL, no podràs canviar la teva assistència. Cas de no assistir, la perdries.

Pots rebre tantes classes de resolució de dubtes com contractis, segons el calendari de classes disponibles.

Hi haurà setmanes de l’any que coincideixin amb períodes de vacances (com pot ser la Setmana de Nadal, Setmana santa, o la setmana del 15 d’Agost), que no podem assegurar que hi hagi classes disponibles per contractar.