Política de privacitat

Com diem també en l’apartat C del nostre Avís legal, la confidencialitat i la seguretat són valors primordials de GRUP CBS QUALITY i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació pel seu tractament.
 • Durant quant temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

1. Responsable:

GRUP CBS QUALITY SLU (B55730451)

C/ Ventallols, 5

43003, Tarragona

hola@opositaresfacil.cat

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • FORMULARI DE REGISTRE

  Finalitat: Gestionar l’accés i donar-lo d’alta a la nostra pàgina web, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.

  Legitimació: Consentiment de l’usuari al registrar-se a través del seu compte i a rebre informació comercial.

  Conservació: Fins que l'usuari registrat sol·liciti la seva baixa i posteriorment durant els terminis legalment previstos.

 • FORMULARI DE COMPRA

  Finalitat: Gestionar la seva compra i permetre-li l’accés als serveis contractats.

  Legitimació: Execució de la relació contractual.

  Conservació: Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació exigits legalment per atendre eventuals responsabilitats.

 • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS

  Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

  Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic.

  Conservació: Una vegada contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 • FORMULARI RECURSOS GRATUÏTS

  Finalitat: Enviar-li el contingut i materials sol·licitats, així com informació sobre els nostres cursos, serveis i activitats, fins i tot per mitjans electrònics.

  Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar els nostres materials i en subscriure’s als nostres enviaments d’informació.

  Conservació: Fins que l’interessat revoqui el seu consentiment i sol·liciti la baixa dels enviaments.

 • FORMULARI TREBALLA AMB NOSALTRES

  Finalitat: Participar en processos de selecció de personal presents i futurs, i verificar les referències aportades.

  Legitimació: Consentiment de la persona candidata.

  Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal i, finalitzat aquest, durant 1 any per a futurs processos.

 • FORMULARI DE CONTACTE

  Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics, si marca la casella d'acceptació.

  Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

  Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d'aquests.

 • FORMULARI NEWSLETTER

  Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes I serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics.

  Legitimació: El consentiment de l'usuari en subscriure's als nostres enviaments comercials i/o newsletters.

  Conservació: Fins que l'interessat rebutgi el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

3. Destinataris de les seves dades:

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal de fer-ho.

4. Drets en relació amb les seves dades personals:

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats pels quals van ser recollits.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.
On i com sol·licitar els seus Drets:

Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referència "Dades Personals", especificant el dret que es vol exercir i respecte quines dades personals.

En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. Cookies:

Pot consultar la Política de Cookies aquí.

6. Seguretat de les seves dades personals:

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

7. Actualització de les seves dades:

És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat d'aquestes.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web i/o al campus d’Opositar és fàcil.

La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra web i/o al campus d’Opositar és fàcil, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigim la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web i/o al campus d’Opositar és fàcil.