Mètode Opositar és fàcil

Els darrers anys el món ha canviat (i segueix canviant cada dia a una velocitat vertiginosa): som diferents, ens relacionem de forma diferent, pensem de forma diferent, les nostres prioritats són diferents... Però la forma d’estudiar oposicions pel que fa les pràctiques pedagògiques i formatives seguia sent la mateixa que fa 30 anys.

A Opositar és fàcil hem canviat la forma d’ensenyar i d’aprendre amb un mètode propi, resultat de més de 15 anys d'investigacions, el feedback de més de 2.000 opositors i una taxa d’èxit del 90%.

I gràcies a la nostra nova plataforma e-learning opositaresfacil.cat, que incorpora intel·ligència artificial i machine learning, podem generar itineraris personalitzats per cada alumne, optimitzar el teu temps d’estudi en temps real i fer arribar aquest mètode a tota Catalunya.

El nostre mètode té com a objectiu ajudar-te a aconseguir la teva plaça.

Opositar és Fàcil - Acadèmia d'Oposicions

I com t’ajudem?

Et diem què i quan estudiar

Et diem com estudiar

I et motivem durant l’estudi

Mètode Opositar és fàcil - Micro-blocs formatius

Microblocs formatius

Dividim el temari en mini-blocs formatius que fan que l’aprenentatge sigui fàcil, en una fase del nostre mètode anomenada “Fase de desgranatge”, que permet la interiorització òptima dels continguts.

Mètode Opositar és fàcil - Ordre de les tasques

Ordre de les tasques

L’ordre concret en el qual es planteja cadascun dels exercicis és una de les claus del mètode. Marquem pas a pas què has de fer, en un ordre concret que fa que el teu temps d’aprenentatge sigui més eficient i la retenció dels continguts sigui òptima.

Mètode Opositar és fàcil - Tècniques d'estudi

Tècniques d'estudi

Per cada tasca que et manem et diem quina tècnica d’estudi has d’utilitzar: elaborar esquemes, fer diversos tipus de lectura, parafrasejar als marges, subratllar... A més a més, t’expliquem a través de videoclasses com aplicar cada tècnica d’estudi de forma concreta.

Mètode Opositar és fàcil - Àrees de millora

Àrees de millora

A través de la monitorització dels tests, el control del temps i del conjunt d’activitats, detectem les teves àrees de millora i et proposem els repassos més adients segons la teva evolució.

Mètode Opositar és fàcil - Repassos constants

Repassos constants

Nosaltres ens encarreguem de dir-te quan has de repassar cada contingut per tal que puguis anar consolidant els conceptes i no t’oblidis del que ja has après.

Mètode Opositar és fàcil - Materials propis

Materials propis

Els nostres materials són molt visuals, estan explicats amb vocabulari entenedor i estan basats en activitats i recursos que et permetran substituir les tradicionals sessions d’estudi avorrides per sessions entretingudes.

Veure recursos
Mètode Opositar és fàcil - Acompanyament 360°

Acompanyament 360°

El nostre mètode no només es preocupa pels continguts, sinó que també fa un acompanyament moral i motivacional al llarg del tot el procés, per part dels nostres professors i de la figura amb intel·ligència artificial del teu Coach.

Mètode Opositar és fàcil - Millora contínua

Millora contínua

Portem la millora contínua al nostre ADN. Ens encanta rebre propostes de millora que ens permetin anar un pas més enllà i, dia rere dia, millorar al teu costat.

I això ens ha aportat...
Més de 2.000 alumnes satisfets i una taxa d’èxit del 90%!

Fes un cop d’ull als nostres cursos d’oposicions