Projectes socials

Per nosaltres la responsabilitat social empresarial és un aspecte importantíssim. Si totes les empreses posem el nostre granet de sorra, podrem fer del món un lloc millor. Som el motor del canvi. Podem fer moltíssim a través de petites accions. Amb un bon propòsit, moltes ganes i un equip compromès, és possible.

A dia d’avui tenim un projecte engegat, i un projecte en procés d’engegar-se, tal i com podràs veure en aquesta pàgina. En tenim diversos planificats pels anys vinents i moltíssimes ganes de col·laborar per aquest gran objectiu de fer del món un lloc millor.

La Clara, la nostra CEO, és la vicepresidenta de Respon.cat, l’organisme empresarial de referència en RSE a Catalunya. Això ens permet estar vinculats amb el món de la RSE de forma molt directa i contribuir activament en aquests temes.

Estem compromesos amb les persones amb discapacitat intel·lectual, per això també preparem oposicions específiques per persones amb D-I.

El nostre proper projecte és adaptar la plataforma e-learning opositar és fàcil per persones amb discapacitat intel·lectual.

Projecte oposicions per persones amb D-I
Projecte lluita contra l'Alzheimer

Estem compromesos amb la lluita contra l’Alzheimer i hem col·laborat amb diverses associacions per contribuir a la investigació sobre la cerca de la cura d’aquesta malaltia.