Cursos per preparar oposicions del grup de funcionariat A1 i A2

Aquí trobaràs els nostres cursos per preparar oposicions de Catalunya del grup A1 i cursos per preparar oposicions de Catalunya del grup A2.

Pots filtrar per àmbit, per professió, per si tenen o no places reservades, per modalitat dels nostres cursos per preparar oposicions A1 i A2 de Catalunya, pel tipus de pagament i pel tipus de curs.

4 resultats
Més informació
Institut Català de la Salut

135 € / mes

Més informació
Diputació de Tarragona

Diputació de Tarragona

Psicotècnic i entrevista

165 €

Més informació
GUT · Inspector

GUT · Inspector

Projecte de gestió

Des de 90 €

Més informació
GUT · Intendent

GUT · Intendent

Projecte de gestió

Des de 90 €

Encara tens dubtes?

Tal i com pots veure, dins els grups A1 i A2 hi ha moltes oposicions. En aquesta pàgina podràs anar veient quines oposicions del grup A1 i quines oposicions del grup A2 pots preparar amb nosaltres.

  • Oposicions A2 Generalitat Catalunya: tens el curs de temari tranversal per totes les oposicions de l’ICS, que també han d’estudiar els perfils d’A2 de l’ICS.
  • Oposicions A1 Generalitat Catalunya: tens el curs de temari tranversal per totes les oposicions de l’ICS, que també han d’estudiar els perfils d’A1 de l’ICS.
  • Oposicions A2 ajuntaments: tens el curs per preparar el projecte de gestió d’inspector de Guàrdia urbana de Tarragona i d’intendent de Guàrdia urbana de Tarragona. També el curs de test psicotècnic i entrevista de la Diputació de Tarragona per les persones que opositen a llocs de treball de la categoria A2.
  • Oposicions A1 ajuntaments: tens el curs de test psicotècnic i entrevista de la Diputació de Tarragona per les persones que opositen a llocs de treball de la categoria A1.

Les oposicions del grup A1 i del grup A2 son oposicions no-massives, de les quals solen sortir poques places. És per aquest motiu que no tenim gaires cursos, i molts dels cursos que tenim son a través de sessions particulars (com els d’inspector i intendent de Guàrdia Urbana de Tarragona).

Si hi ha alguna oposició que tens interès en preparar amb nosaltres i no trobes aquí, contacta’ns! Ves al nostre formulari de contacte i explica’ns a quina oposició vols opositar. Et direm si tenim previst fer el curs a curt termini.

Endavant, endavant, a per LA TEVA plaça!