La plataforma d'oposicions

Opositaresfacil.cat és la primera plataforma e-learning per preparar oposicions a Catalunya que genera itineraris d’estudi personalitzats en els quals els hi diu als alumnes pas a pas què han d’aprendre i com ho han d’aprendre.

Aquesta eina automatitza el nostre mètode de preparació d'oposicions basat en més de 15 anys d'experiència, i planifica un itinerari d'aprenentatge adaptat a les teves necessitats, combinant totes les tasques i les tècniques d'estudi en un ordre concret per aconseguir assolir el teu objectiu: OBTENIR LA TEVA PLAÇA A L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA.

La plataforma, a més, empra intel·ligència artificial i machine learning, la qual cosa permet optimitzar el teu temps d'aprenentatge, així com personalitzar el contingut i l'itinerari al teu ritme i capacitats a mesura que vas avançant en la teva formació.

Opositar és fàcil - Plataforma d'oposicions
Opositar és fàcil - Plataforma d'oposicions

Com ho fa?

Opositar és fàcil - Plataforma oposicions - El planificador

Hem creat la figura del PLANIFICADOR dotada d’intel·ligència artificial.

Et diu què has de fer cada dia, qui et fa repassar allò que encara no has assolit, qui distribueix les diferents tasques que has d’atendre i qui et fixa micro-metes periòdiques que et permeten fiançar continguts i avançar avantatjosament per aconseguir la teva plaça.

Opositar és fàcil - Plataforma oposicions - El preparador

Hem creat la figura del PREPARADOR dotada d’intel·ligència artificial.

És l’encarregat de facilitar-te els materials i d’explicar-te com els has d’estudiar, a través de metodologies i tècniques d’estudi aplicades a les oposicions. També t’explica tècniques de memorització i et dona consells per un estudi eficient.

Opositar és fàcil - Plataforma oposicions - Coach

Hem creat la figura del COACH
dotada d’intel·ligència artificial.

S’encarrega de mantenir la teva motivació a nivells òptims, t’ajuda quan estàs en un moment crític, i comparteix amb tu eines útils per cuidar el teu interior. La il·lusió i la motivació son claus per aconseguir l’èxit en el món opositor!

Què ens aporta la intel·ligència artificial?

Personalització i optimització

Gràcies a la intel·ligència artificial i el machine learning que hem aplicat, la nova plataforma aprèn amb tu a mesura que vas avançant en la teva formació, cosa que li permet optimitzar el teu temps d'aprenentatge, així com personalitzar el contingut i l'itinerari al teu ritme i capacitats.

Informació en temps real

Gràcies a l’ús de les noves tecnologies ara tenim accés a informacions molt útils com: quan fas cada tasca, quant trigues, els resultats obtinguts, etc. I tot això ens permet ajustar el mètode segons la teva evolució.

Millora del mètode

El fet de poder conèixer els resultats obtinguts per cada alumne, la valoració de la utilitat dels recursos i la traça de tot allò que ha realitzat, ens permet perfilar encara més el nostre mètode.

I al llarg del 2023...

... us podrem presentar més aportacions derivades de la intel·ligència artificial, el machine learning i el deep learning.

Els mitjans també en parlen...

Opositar és fàcil a La Vanguardia
Opositar és fàcil al Diari de Tarragona
Opositar és fàcil a elEconomista.es
Opositar és fàcil al Diari Ara
Opositar és fàcil al Diari Més Tarragona
Opositar és fàcil a Tarragona Ràdio
Opositar és fàcil a Onda Cero
Opositar és fàcil al Diari Ara Balears
Opositar és fàcil l'Indicador d'Economia

Opinions sobre la nostra plataforma

Laura F (opositora Aux. Gencat)

Laura F (opositora Aux. Gencat)

La vostra plataforma i els vostres mètodes van molt bé, el planificador dóna tranquil·litat de saber que arribaràs, l'ordre en que estan organitzats els temes em sembla molt adequat, i el fet d'anar marcant les tasques organitzades per aquell dia ajuda a tenir definit el que has de fer i poder marcar un inici i final de l'estudi.

Trobo molt útil el fet dels diferents passos pels apunts perquè jo tenia la tendència a llegir el temari un parell de cops, subratllar i a per el següent, i sovint no ho tenia prou assimilat. En canvi amb els diferents tipus de lectura, els videoresums, podcasts i les preguntes intercalades, va bé per anar assimilant els conceptes (hi ha coses que pensava que em costaria recordar i a força de sentir-les i veure-les me les sé).

Gràcies per la feina que feu i a seguir estudiant!

Lydia (opositora aux adm gene)

Lydia (opositora aux adm gene)

L'aplicatiu que heu fet és una passada. Fa que realment estudiïs.

Erika (opositora mossos)

Erika (opositora mossos)

Buenos días, el curso me tiene fascinada, tiene muy buena metodología y te ayuda a memorizar de una manera dinámica, a mi me cuesta un poco la comprensión total de la lectura en catalán por falta de costumbres, pero gracias a los videos resumenes me facilita el entendimiento y al tratarse de vídeos de corta duración no permite que te agobies. Por mi experiencia este método es el que mejor me funciona.

Estaba algo asustada por la extensión del temario, en cambio al conocer la plataforma y empezar a estudiar habéis conseguido que esté el doble de motivada. Muchísimas gracias y sobretodo ENHORABUENA!

Cristian (opositor mossos)

Cristian (opositor mossos)

La metodología me parece muy buena. Nunca antes había estudiado así la verdad. Se repiten muchas veces los conceptos, aspecto que ayuda a interiorizarlos.[...]

La parte de desengranaje esta genial, puesto que acabas de asimilar todos los conocimientos de cada tema y además, después tienes el examen para acabar de ver si algún concepto no te había quedado claro.

No os voy a engañar, es una metodología que requiere dedicar muchas horas y requiere de mucho esfuerzo ( pero bueno, quien algo quiere algo le cuesta). A destacar, el hecho de tener objetivos establecidos estas más concentrado en lo que haces.

Sergi (opositor aux. adm. ajuntament)

Sergi (opositor aux. adm. ajuntament)

Molt bona sensació per ara. Enhorabona

Carlos (opositor Guàrdia Urbana)

Carlos (opositor Guàrdia Urbana)

ME GUSTA!!!!! Lo has enfocado muy muy bien para que cada alumno pueda acceder al curso con el tiempo disponible! 💪💪

Per començar a utilitzar la nostra plataforma
matricula't a un dels nostres cursos