Oposicions per l’ICS (Institut Català de la Salut)

Som la teva acadèmia per preparar les oposicions per treballar a l’ICS.
Opositar per treballar a l’ICS mai havia estat tan fàcil.

Som la teva acadèmia per preparar les oposicions per treballar a l’ICS.
Opositar per treballar a l’ICS mai havia estat tan fàcil.

Dins l’ICS (Institut Català de la Salut) hi ha diferents categories:
  • Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals de l’ICS
  • Diplomat sanitari en infermeria de l’ICS
  • Treballador social de l’ICS
  • Tècnics especialistes de l’ICS
  • Administratius de l’ICS
  • Auxiliars administratius de l’ICS
  • Zeladors de l’ICS
  • ...

Per accedir a cada categoria s’han de realitzar unes oposicions a l’ICS específiques, amb unes proves, uns temaris i uns barems concrets.

Cossos de policia

Cursos per preparar les oposicions a l’ICS

A Opositar és fàcil fem cursos independents per preparar-te cada prova. Per què?

La transparència i la sinceritat son uns dels nostres valors més importants. Per això t’aconsellem quines són les proves que has de preparar en cada moment del procés opositor, perquè no gastis temps ni diners inútilment.

Les proves poden canviar convocatòria a convocatòria. El fet de tenir cursos independents ens dona una flexibilitat molt gran a l’hora d’adaptar-nos a canvis i poder oferir-te en tot moment els cursos actualitzats.

IMPORTANT!!!!!

En les oposicions del procés d’estabilització de l’ICS i/o de les oposicions del procés ordinari de l’ICS hi ha dues proves:

  • Test de coneixements del temari transversal i del temari específic.
  • Supòsit pràctic del temari específic.

A Opositar és fàcil tenim, per una banda, el curs de temari transversal, que compartiu totes les especialitats. Per altra, per algunes especialitats (Auxiliar administratiu ICS, TCAI ICS, DUI ICS, i algunes més) farem també curs de temari específic.

Hi haurà preus especials per les persones que es matriculin als dos cursos (curs temari transversal + curs temari específic). En modalitat mensual, la quota mensual del curs de temari transversal és 135 €/mes; la quota del curs de temari específic és de 135 €/mes, però la quota que pagaràs si et matricules als dos junts serà de 155 €/mes. 😊

Curs de temari transversal

Totes les oposicions per treballar a l’ICS comparteixen un temari, anomenat temari transversal. A través del següent curs podràs preparar-lo:

Cursos de temari específics especialitats ICS

Cursos del temari específic de les oposicions de l’ICS:

Casos d’èxit
alumnes OEF

Per què nosaltres?
Judit V.

Judit V.

Magnífica acadèmia en quant a tracte i a continguts. Materials molt didàctics i sempre actualitzats.

T’ajuden, i sobretot acompanyen, en tot el procés de preparació d’oposicions. De principi a fi. Escolten les teves inquietuds, observen el teu ritme i s’adapten i flexibilitzen al 100% per a que puguis aconseguir el que t’has proposat.

Un equip de 10 encapçalat per la seva directora la Clara. Un equip super format i que continua en constant formació per a oferir el millor servei.

Victoria L.

Victoria L.

Muy buena experiencia!! Preparan muy bien para el examen de temario y sobretodo para el psicotécnico. Muy contenta con el trato y 100% recomendado el examen de prueba que realizan antes de la oposición.

David G.

David G.

Solamente puedo hablar maravillas. El trato fue exquisito, tanto de Clara como el profesor que m'he preparo la entrevista. Si os preparais oposiciones de policia os recomiendo que visiteis la acedemia i os informeis.

Jordi I.

Jordi I.

Es una academia sensacional, donde la prioridad es enseñar y trasmitir toda la información para que el alumno lo entienda, lo aprenda y sepa cómo utilizarlo.

Unos profesores con una implicación máxima por sus alumnos y una variedad de cursos y ayudas para todos los niveles desde críos hasta adultos. Preparación de pruebas(psicotécnicos...).

La mejor elección para una oposición!!! Mil gracias

Arnau M.

Arnau M.

L'equip docent és extraordinari i el material i les enines que utilitzen són genials! Una acadèmia molt recomanable!

Jordi B.

Jordi B.

A Opositar és fàcil vaig trobar l'acadèmia que tot opositor desitjaria trobar. En destaco: Una gran professionalitat per part dels professors, cadascú expert en la seva matèria, amb ganes d'ensenyar, involucrats i focalitzats en un objectiu clar, ensenyant-nos el que ells creien que en un temari obert com el de Bombers de la Generalitat era el millor que havíem d'aprendre (i ho han aconseguit!!).

La direcció denota per la seva capacitat de millorar dia rere dia i sobretot per l'atenció propera i personalitzada, no només amb el temari dels cursos sinó també, amb la motivació i orientació que transmeten als alumnes.

Aroa G.

Aroa G.

Acadèmia de 10!!!! Tracte proper, professionalitat, bona metodologia i recursos = EXCEL·LENT resultat.

María B.

María B.

Me recomendó esta academia una de mis mejores amigas (ella iba a repaso de asignaturas de la carrera, ADE). Yo asistí para prepararme las oposiciones a los Mossos. Jamás tendré palabras suficientes de agradecimiento, sobre todo hacia la Directora, por su compromiso, constancia, implicación y dedicación. Conseguí aprobar con notas excelentes!! Máxima puntualidad, muy flexibles y muy profesionales. De verdad que muchísimas gracias por poder contar con una academia así en Tarragona.

Susana P.

Susana P.

Molt contenta i satisfeta del tracte rebut des de l’acadèmia i, en especial de la Clara. El tracte és molt proper i han estat atents en tot moment durant el procés de l’oposició.

Vaig anar-hi a realitzar els simulacres de la part teòrica i els psicotècnics, dels tests de personalitat i, finalment, de l’entrevista.

Sens dubte, si hagués de repetir, ho tornaria a fer amb ells!

Marina P.

Marina P.

Acadèmia molt atenta y propera. Amb aprenentatge còmode y de manera fàcil, tal com el seu nom indica. Gràcies.

Alexandre P.

Alexandre P.

La millor acadèmia en la que preparar-se una oposició. Sens dubte la meva experiència ha estat increïble i s'ho recomano a tothom. El tracte, l'atenció, les instal·lacions, els profes, la dinàmica, els continguts, l'ajuda....tot ha estat de 10!!!!🔝💪

Cristian R.

Cristian R.

Cursando curso de Mossos d'esquadra y muy satisfecho por haber escogido esta academia. Su metodología de estudio me permite combinar trabajo y oposición, sus materiales son muy útiles y claros, y la atención de profesorado y directora es espectacular. Os lo recomiendo.

1 de 1