La nostra història

Els nostres orígens es remunten al període 2003-2008 quan Clara Brull Sardaña, creadora d'aquest mètode únic, va aplicar aquest sistema d'estudi en la seva versió més bàsica a la seva llicenciatura en Administració i Direcció d'empreses, la qual cosa li va permetre treure 19 matrícules d'honor i acabar la carrera amb una nota mitjana de 9,2, rebent el Premi al millor expedient universitari.

Curiosa amb el funcionament de la ment en relació amb el procés d'aprenentatge i memorització, va decidir investigar i formar opositors i opositores, aplicant el seu mètode a diferents oposicions (mossos, policies locals, administratius de la Generalitat, administratius de corporacions locals, bombers, agents rurals…), la qual cosa li va permetre evolucionar-lo gràcies a les sessions particulars amb cada alumne.

Història de l'acadèmia - Clara Brull Sardaña
2015

Neix Opositar és fàcil i ja un any després duplica el nombre d'alumnes fins a aconseguir els 200 mensuals. Des de llavors que estem testant el mètode, optimitzant-lo i buscant millores gràcies al feedback dels més de 2.000 opositors que han passat per les nostres aules. A més a més, investiguem ininterrompudament les novetats pel que fa l’edtech, la gamificació, el play-learning, l’e-learning i demés innovacions tecnològiques aplicables a l’aprenentatge.

2017

Implementem les primeres classes online i creem un Moodle propi pels alumnes d’Opositar és fàcil.

En aquesta època la Clara ja tenia llistes d’espera de més de 3 mesos, raó per la qual es va adonar que si volia fer arribar el seu mètode a tota Catalunya, s’havia de recolzar en la tecnologia; concretament, ho havia de fer a través de la creació d’una plataforma d’aprenentatge virtual pròpia.

2018

Desenvolupem una plataforma beta que ens permet detectar mancances, fortaleses i ens aporta idees molt valuoses per aplicar en la plataforma definitiva.

2019

Iniciem el projectàs del desenvolupament de la plataforma actual opositaresfacil.cat, incorporant-hi intel·ligència artificial i machine learning, fent que aquesta generi itineraris d’estudi personalitzats per cada alumne, i incloent-hi tècniques d’estudi i aspectes relacionats amb la motivació i el mindfulness.

2021

Arriba la primera fita intermèdia: traiem al mercat 7 aplicacions mòbil per opositors i opositores i, de forma paral·lela, seguim desenvolupant la plataforma.

2022

Al Setembre del 2022 es va llançar al mercat la nova plataforma opositaresfacil.cat, amb moltíssima il·lusió i amb l’objectiu d’ajudar tots els opositors i opositores a aconseguir la seva plaça, i fer que opositar sigui fàcil.

Mira què diuen de nosaltres...
2003
2007
2015
2017
2018 - 2022

TESTEIG MÈTODE VERSIÓ BÀSICA

INICI DE LA PREPARACIÓ D'OPOSITORS I OPOSITORES

NEIX OPOSITAR ÉS FÀCIL, MILLORA MÈTODE I SEGUEIX INVESTIGACIÓ

PRIMERES CLASSES ONLINE I CREACIÓ MOODLE PROPI

PLATAFORMA BETA, APLICACIONS MÒBIL I PLATAFORMA AMB IA I ML

2003

TESTEIG MÈTODE VERSIÓ BÀSICA

2007

INICI DE LA PREPARACIÓ D'OPOSITORS I OPOSITORES

2015

NEIX OPOSITAR ÉS FÀCIL, MILLORA MÈTODE I SEGUEIX INVESTIGACIÓ

2017

PRIMERES CLASSES ONLINE I CREACIÓ MOODLE PROPI

2018 - 2022

PLATAFORMA BETA, APLICACIONS MÒBIL I PLATAFORMA AMB IA I ML

“Totes les persones de gran èxit han estat, son i seran grans lluitadores”.

Clara Brull Sardaña. CEO Grup CBS Quality