Cursos per preparar oposicions de Mossos d’Esquadra

Aquí trobaràs els nostres cursos per preparar oposicions de Mossos d’Esquadra.

Veuràs tots els cursos que necessites per obtenir una plaça al Cos de Mossos d’Esquadra: curs de temari de Mossos d’Esquadra, curs de Psicotècnics aptitudinals de Mossos d’Esquadra, curs d’italià per la prova d’idiomes de Mossos d’esquadra, curs per preparar la prova d’avaluació psicoprofesional...

5 resultats
Més informació
Mossos d'Esquadra · Accés

95 € / mes

Més informació
Mossos d'Esquadra · Accés

125 € / mes

Més informació
Mossos d'Esquadra · Accés

Mossos d'Esquadra · Accés

Psicotècnics aptitudinals

115 € / mes

Més informació
Mossos d'Esquadra · Accés

Mossos d'Esquadra · Accés

Adequació psicoprofessional

235 €

Més informació
Mossos d'Esquadra · Accés

45 € / mes

Coneixes el nostre mètode?

Encara tens dubtes?

Si vols ser Mosso d’esquadra, et recomanem que vagis a les següents pàgines:

  • Aquí podràs conèixer quins rangs i quines categories hi ha dins el cos de Mossos d’esquadra.
  • Si esculls opositar a agent de Mosso d’esquadra, és a dir, l’accés al cos, aquí podràs conèixer quins son els requisits de les oposicions d’agent de Mossos d’esquadra, quines son les proves que formen el procés selectiu per les oposicions d’agent de Mossos d’esquadra, quines son les nostres estadístiques de les oposicions d’agent de Mossos d’esquadra i altres aspectes rellevants que has de saber per treballar d’agent de Mosso d’esquadra.

Un cop llegit tot això, toca escollir quins cursos faràs amb nosaltres.

Si oposites a agent de Mosso d’esquadra, et recomanem que contractis alhora el curs de temari per Mossos d’esquadra i el curs de psicotècnics aptitudinals per Mossos d’esquadra. Per què? Perquè agafant-los just tindràs dos mega-descomptes:

  1. Només pagaràs una matrícula.
  2. Tindràs un descompte molt gran en al quota a pagar. Per exemple, si esculls quota mensual, enlloc de pagar 95e + 115e (o sigui 210e), pagaràs 155 euros. Tindràs un estalvi, doncs, de 55 euros cada mes!!!

També et recomanem contractar el curs d’italià per Mossos d’esquadra, perquè la prova d’idiomes, tot i ser voluntària, et pot donar fins a 3 punts extres (1’5 punts per idioma). Així, si tens un control excel·lent de l’italià amb el nostre curs, pots tenir 1’5 punts més a la butxaca!

Veuràs que també tenim el curs que prepara la prova d’adequació professional de Mossos d’esquadra. Aquest curs, com prepara la 3a prova, és recomanable que el contractis just quan hagis aprovat la 1a prova, no abans. 😊 Les coses s’han de fer quan toquen. I el primer que s’ha de fer és abordar a tope el temari, els psicotècnics i els idiomes; de forma paral·lela, preparar les físiques. Un cop rebudes les notes del primer examen (temari, psicotècnics i idiomes) o havent sortit amb bones sensacions, ja podem començar a pensar en la prova d’adequació professional.

Si tens dubtes, ja saps que ens pots escriure a través del nostre formulari de contacte i et resoldrem encantats les teves inquietuds.