Cursos per preparar oposicions de Bombers

Aquí trobaràs els nostres cursos per preparar oposicions de Bombers de la Generalitat i proves per l’ingrés a la secció activa de Bombers voluntaris.

Trobaràs tota la formació que t’oferim a Opositar és fàcil per obtenir una plaça de Bombers de la Generalitat o al cos de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

4 resultats
Més informació
Bombers Generalitat

Bombers Generalitat

Temari exprés

145 € / mes

Més informació
Bombers Generalitat

135 € / mes

Més informació
Bombers Generalitat

Bombers Generalitat

Avaluació psicològica competencial

145 €

Més informació
Bombers Voluntaris

Bombers Voluntaris

Prova avaluació psicològica

215 €

Encara tens dubtes?

Tal i com pots veure, tenim cursos per oposicions de Bombers de la Generalitat i cursos per accedir als Bombers voluntaris.

Si vols fer oposicions de Bombers de la Generalitat, et recomanem que vagis a les següents pàgines:

  • Aquí podràs conèixer quins rangs i quines categories hi ha dins el cos de Bombers de la Generalitat.
  • Si esculls opositar a bomber de primera (és a dir, si esculls fer l’oposició per accedir al cos), aquí podràs conèixer quins son els requisits de les oposicions de bomber de la Generalitat, quines son les proves que formen el procés selectiu per les oposicions de bomber de la Generalitat, quines son les nostres estadístiques de les oposicions de bomber de la Generalitat i altres aspectes rellevants que has de saber per treballar de bomber de la Generalitat.

Un cop llegit tot això, toca escollir quins cursos faràs amb nosaltres.

El curs de temari per bombers de la generalitat és un curs imprescindible ja que la prova de temari fa una criba molt important i amb aquest curs et preparem per anar a notes molt altes.

Veuràs que també tenim el curs que prepara la prova d’avaluació psicològica competencial de Bombers de la Generalitat. Aquest curs, com prepara la 4a prova, és recomanable que el contractis just quan fet les físiques, no abans. 😊 Les coses s’han de fer quan toquen. I el primer que s’ha de fer és abordar a tope el temari; de forma paral·lela, preparar les físiques. Un cop rebudes les notes de les proves físiques, ja pots començar a pensar en aquesta (perquè la prova d’oficis no és eliminatòria).

Si vols accedir a la secció activa de bombers voluntaris aquí podràs conèixer quins son els requisits per treballar com a bomber voluntari, quines son les proves que formen el procés selectiu per treballar com a bomber voluntari i quines son les nostres estadístiques de convocatòries anteriors.

Si tens dubtes, ja saps que ens pots escriure a través del nostre formulari de contacte i et resoldrem encantats les teves inquietuds.