Aplicacions mòbil OEF

Les aplicacions mòbil OEF son INDEPENDENTS dels nostres cursos (no van incloses amb els nostres cursos), funcionen de manera independent, es contracten directament en l’app, i son ideals per opositors i opositores que volen repassar tests sense matricular-se en un curs.

OEF Bombers

L'aplicació mòbil que t'acompanya, t’ajuda i et guia en la preparació de les Oposicions al Cos de Bombers de la Generalitat (bomber, caporal, sergent...).

Més informació

OEF CorpLoc

L'aplicació mòbil que t'acompanyarà, t’ajudarà i et guiarà en la preparació de les oposicions a Corporacions Locals (Ajuntaments, Diputacions, Consells comarcals i organismes depenents).

Més informació

OEF Gencat

L'aplicació mòbil que t'acompanyarà, t’ajudarà i et guiarà en la preparació de les oposicions a la Generalitat de Catalunya (subalterns, auxiliar administartius, administratius...).

Més informació

OEF GUT

L'aplicació mòbil que t'acompanyarà, t’ajudarà i et guiarà en la preparació de les oposicions de Guàrdia Urbana de Tarragona.

Més informació

OEF Mossos

L'aplicació mòbil que t'acompanya, t’ajuda i et guia en la preparació de les Oposicions al Cos de Mossos d'Esquadra (agent, caporal, sergent...).

Més informació