Oposicions de Policia Local

Som la teva acadèmia d’oposicions de Policia Local.
Opositar per ser policia local mai havia estat tan fàcil.

Som la teva acadèmia d’oposicions de Policia Local.
Opositar per ser policia local mai havia estat tan fàcil.

A Catalunya hi ha 947 municipis. D'aquests, 213 municipis tenen policies locals; així, més d'11.000 agents de policia local donen servei directe a la població.

Tu pots preparar les oposicions de policia local de qualsevol d'aquests municipis.

Dins les Policies locals hi ha diferents categories:
  • Agent (escala bàsica)
  • Caporal (escala bàsica)
  • Sergent (escala intermèdia)
  • Sotsinspector (escala intermèdia)
  • Inspector (escala executiva)
  • Intendent (escala superior)
  • Intendent major (escala superior)
  • Superintendent (escala superior)

Per accedir a cada categoria s’han de realitzar unes oposicions de policia local específiques, amb unes proves, uns temaris i uns barems concrets. A més a més, hauràs de complir uns requisits concrets d’antiguitat sent policia local i formació per poder anar ascendint.

Cossos de policia

Cursos per preparar les oposicions de Policia Local

Si encara no soc policia local: a quina oposició he d’anar?

Si encara no ets policia local i vols ser-ho, hauràs d’accedir a través de l'oposició a agent

A Opositar és fàcil fem cursos independents per preparar-te cada prova. Per què?

La transparència i la sinceritat son uns dels nostres valors més importants. Per això t’aconsellem quines són les proves que has de preparar en cada moment del procés opositor, perquè no gastis temps ni diners inútilment.

Les proves poden canviar convocatòria a convocatòria. El fet de tenir cursos independents ens dona una flexibilitat molt gran a l’hora d’adaptar-nos a canvis i poder oferir-te en tot moment els cursos actualitzats.

Cursos per preparar l’oposició d’agent de Policia Local de Catalunya

Consulta quins són els requisits de les oposicions de policia local, les característiques de l’oposició i com preparar l’oposició per ser policia local.

Requisits de les oposicions d’agent de policia local

Casos d’èxit
alumnes OEF

Per què nosaltres?
Judit V.

Judit V.

Magnífica acadèmia en quant a tracte i a continguts. Materials molt didàctics i sempre actualitzats.

T’ajuden, i sobretot acompanyen, en tot el procés de preparació d’oposicions. De principi a fi. Escolten les teves inquietuds, observen el teu ritme i s’adapten i flexibilitzen al 100% per a que puguis aconseguir el que t’has proposat.

Un equip de 10 encapçalat per la seva directora la Clara. Un equip super format i que continua en constant formació per a oferir el millor servei.

Victoria L.

Victoria L.

Muy buena experiencia!! Preparan muy bien para el examen de temario y sobretodo para el psicotécnico. Muy contenta con el trato y 100% recomendado el examen de prueba que realizan antes de la oposición.

David G.

David G.

Solamente puedo hablar maravillas. El trato fue exquisito, tanto de Clara como el profesor que m'he preparo la entrevista. Si os preparais oposiciones de policia os recomiendo que visiteis la acedemia i os informeis.

Jordi I.

Jordi I.

Es una academia sensacional, donde la prioridad es enseñar y trasmitir toda la información para que el alumno lo entienda, lo aprenda y sepa cómo utilizarlo.

Unos profesores con una implicación máxima por sus alumnos y una variedad de cursos y ayudas para todos los niveles desde críos hasta adultos. Preparación de pruebas(psicotécnicos...).

La mejor elección para una oposición!!! Mil gracias

Arnau M.

Arnau M.

L'equip docent és extraordinari i el material i les enines que utilitzen són genials! Una acadèmia molt recomanable!

Jordi B.

Jordi B.

A Opositar és fàcil vaig trobar l'acadèmia que tot opositor desitjaria trobar. En destaco: Una gran professionalitat per part dels professors, cadascú expert en la seva matèria, amb ganes d'ensenyar, involucrats i focalitzats en un objectiu clar, ensenyant-nos el que ells creien que en un temari obert com el de Bombers de la Generalitat era el millor que havíem d'aprendre (i ho han aconseguit!!).

La direcció denota per la seva capacitat de millorar dia rere dia i sobretot per l'atenció propera i personalitzada, no només amb el temari dels cursos sinó també, amb la motivació i orientació que transmeten als alumnes.

Aroa G.

Aroa G.

Acadèmia de 10!!!! Tracte proper, professionalitat, bona metodologia i recursos = EXCEL·LENT resultat.

María B.

María B.

Me recomendó esta academia una de mis mejores amigas (ella iba a repaso de asignaturas de la carrera, ADE). Yo asistí para prepararme las oposiciones a los Mossos. Jamás tendré palabras suficientes de agradecimiento, sobre todo hacia la Directora, por su compromiso, constancia, implicación y dedicación. Conseguí aprobar con notas excelentes!! Máxima puntualidad, muy flexibles y muy profesionales. De verdad que muchísimas gracias por poder contar con una academia así en Tarragona.

Susana P.

Susana P.

Molt contenta i satisfeta del tracte rebut des de l’acadèmia i, en especial de la Clara. El tracte és molt proper i han estat atents en tot moment durant el procés de l’oposició.

Vaig anar-hi a realitzar els simulacres de la part teòrica i els psicotècnics, dels tests de personalitat i, finalment, de l’entrevista.

Sens dubte, si hagués de repetir, ho tornaria a fer amb ells!

Marina P.

Marina P.

Acadèmia molt atenta y propera. Amb aprenentatge còmode y de manera fàcil, tal com el seu nom indica. Gràcies.

Alexandre P.

Alexandre P.

La millor acadèmia en la que preparar-se una oposició. Sens dubte la meva experiència ha estat increïble i s'ho recomano a tothom. El tracte, l'atenció, les instal·lacions, els profes, la dinàmica, els continguts, l'ajuda....tot ha estat de 10!!!!🔝💪

Cristian R.

Cristian R.

Cursando curso de Mossos d'esquadra y muy satisfecho por haber escogido esta academia. Su metodología de estudio me permite combinar trabajo y oposición, sus materiales son muy útiles y claros, y la atención de profesorado y directora es espectacular. Os lo recomiendo.

1 de 1