Clara Brull Sardaña

CEO de Grup CBS Quality

Clara Brull Sardaña és CEO i fundadora del Grup CBS Quality, del qual formen part quatre unitats de negoci: l'acadèmia Estudiar és Fàcil, l'acadèmia Opositar és fàcil, CBS Consultoria empresarial especialitzada en sistemes de gestió i Editorial CBS.

Estudiar és Fàcil
Opositar és fàcil
CBS Editorial
CBS Editorial

Després de llicenciar-se l’any 2009 en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb 19 matrícules d'honor i una nota mitjana de 9,2, va cursar un màster, entre 2011 i 2012, en Gestió Integral de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral a la mateixa universitat.

Durant la seva llicenciatura va ser guardonada en diverses ocasions. Va rebre el premi del Col·legi d'Economistes de Catalunya al millor expedient universitari, el premi-beca Fundació Gresol al millor expedient de la URV i el premi extraordinari final d'estudis d’ADE de la URV.

La seva trajectòria s'ha centrat principalment en la formació, especialment d'opositors i d'alumnes universitaris d'Administració i Direcció d'Empreses. En aquest apartat, Brull va decidir investigar i aplicar el mètode personal que havia creat durant la seva llicenciatura en Administració i Direcció d'empreses per formar opositors per a les oposicions de Mossos d'Esquadra, policies locals, administratius de la Generalitat, administratius de corporacions locals, bombers o agents rurals, entre altres. Amb el temps, gràcies a les classes que ha anat impartint ha pogut detectar les necessitats dels estudiants i anar millorant el seu mètode. Aquest sistema es complementa mitjançant l'ús de edtech, la gamificació, el play-learning, l’e-learning i altres innovacions tecnològiques aplicables a l'aprenentatge, mitjançant les quals Clara Brull Sardaña ha desenvolupat diferents eines i plataformes d'e-learning que li han permès complementar el seu sistema.

A més, Clara Brull Sardaña posseeix una àmplia trajectòria professional en el sector privat i públic.

Abans de fundar els seus propis projectes TIC, l'empresària també va treballar com a consultora de processos en Lear Corporation S.A i com a ajudant de controller a COMSA.

En l'àmbit públic, Brull ha fet tasques de dinamitzadora digital per a la Diputació de Tarragona i ha exercit com a assessora per a la creació d'empreses i com a professora a l'Ajuntament del Vendrell (Tarragona). També ha redactat cursos de formació a distància per a empresaris agraris en nom del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, així com material didàctic per a la European Financial Planning Association (EFPA) sobre el temari per a la certificació European Financial Advisor (EFA). Recentment ha preparat el temari per a la preparació d’oposicions a l’Ajuntament de Tarragona per a persones amb discapacitat.

A llarg de la seva trajectòria professional, Clara Brull Sardaña ha realitzat diverses publicacions:

  • Brull, C. Herramientas para la vida. 62 cosas que no nos enseñan en el colegio. Editorial CBS, 2021.
  • Brull, C. EFQM 2020 para pymes es fácil. Editorial CBS, 2020.
  • Brull, C. L’Estadística és Fàcil. Editorial CBS, 2019.

Actualment Clara Brull és vicepresidenta de Respon.cat, l’organisme empresarial de referència en RSE a Catalunya.
També forma part de la patronal de la Fundació Gresol, plataforma de promoció del talent empresarial, el lideratge i el progrés de Catalunya.

“Pensa, creu, somia i atreveix-te”.

Clara Brull Sardaña. CEO Grup CBS Quality

Clara Brull Sardaña - CEO Opositar és fàcil
Icona dades acadèmiquesDades acadèmiques
  • Llicenciada en ADE per la URV.
  • Màster MGICMAS per la URV.
Icona premis rebutsPremis i reconeixements
  • 19 matrícules d’honor a la Llicenciatura en ADE (nota mitja de 9,2).
  • Premi del Col·legi d’Economistes de Catalunya al millor expedient universitari.
  • Premi-beca Fundació Gresol Empresarial al millor expedient de la URV.
  • Premi extraordinari final d’estudis d’ADE de la URV.