Oposicions de Catalunya:
Quines oposicions puc fer?

Categoria: Oposicions · Publicat el 24/08/2022 · 2 minuts de lectura

1. De què vols treballar?

Si t’estàs preguntant “Quines oposicions puc fer”, començaràs decidint si vols decantar-te per la branca de cossos de seguretat i emergències o per la branca de personal administratiu i de serveis.

Dins la branca dels cossos de seguretat i emergències, tens oposicions a Mossos d’esquadra, oposicions a Policia Local, oposicions a Bombers, oposicions a Agent Rural, oposicions a Vigilant Municipal i oposicions a Policia portuària.

Curs temari Mossos d’Esquadra

Veure curs

També tenim la branca de personal de l’ICS, dins la qual trobem els zeladors de l’ICS, els auxiliars administratius de l’ICS, els diplomats sanitaris en infermeria de l’ICS, els treballadors socials de l’ICS, els fisioterapeutes de l’ICS, els TCAI de l’ICS, els TDPI de l’ICS...

Dins la branca de personal administratiu i de serveis, tens oposicions a subaltern de la Generalitat, oposicions a subaltern d’ajuntaments, oposicions a subaltern de diputacions, oposicions a auxiliar administratiu de la Generalitat, oposicions a auxiliar administratiu d’ajuntaments, oposicions a auxiliar administratiu de diputacions, oposicions a administratiu de la Generalitat...

Curs temari i supòsits pràctics Aux. Admin. Generalitat

Veure curs

Ja ho veus, una gran varietat!

2. Mobilitat geogràfica

Per decidir quines oposicions preparar et recomanem començar fent-te una pregunta clau: Tens mobilitat geogràfica? La mobilitat geogràfica implica que podries canvia de domicili si fos necessari. Per tant, podria tocar-te treballar a qualsevol lloc de Catalunya.

Si la resposta és sí, pots anar a qualsevol de les oposicions autonòmiques de Catalunya i també a qualsevol de les oposicions locals de Catalunya.

Si la resposta és no, pots anar a qualsevol de les oposicions locals de Catalunya: Oposicions a ajuntaments, oposicions a guàrdia urbana, oposicions a policia local, oposicions a diputacions.

3. Quines oposicions puc preparar si tinc la ESO?

Si tens la ESO, podràs preparar oposicions del nivell C2 o agrupacions professionals:

Cursos amb matrícula oberta

Veure tots

4. Quines oposicions puc preparar si tinc Batxillerat o títol de tècnic?

Si tens Batxillerat o un cicle formatiu, també podràs preparar oposicions del nivell C1:

5. Quines oposicions puc preparar si tinc carrera?

Si tens carrera universitària, a més a més de les oposicions que t’hem comentat als altres apartats, també podràs preparar les oposicions de nivell A1 i A2.

6. Quines oposicions puc preparar a opositaresfacil.cat?

A la nostra plataforma de preparació d’oposicions podràs preparar totes les oposicions de Catalunya, aplicant el mètode OEF, les nostres tres figures dotades amb intel·ligència artificial que et guiaran al llarg de tot el procés, i amb un seguiment personalitzat.