Oposicions per la Diputació de Tarragona

Som la teva acadèmia d'oposicions per la Diputació de Tarragona.
Opositar per treballar a la Diputació de Tarragona mai havia estat tan fàcil.

Som la teva acadèmia d'oposicions per la Diputació de Tarragona.
Opositar per treballar a la Diputació de Tarragona mai havia estat tan fàcil.

El personal de la diputació de Tarragona es divideix entre personal funcionari i personal laboral. Dins aquests grups, hi ha diferents categories:
  • Ordenances, peons, operaris, auxiliars d’equipaments (grup AP)
  • Auxiliars administratius (grup C2)
  • Administratius i tècnics auxiliars (grup C1)
  • Tècnics (acostumen a ser del grup C1 o A2; si són mitjans, poden ser del grup A2, i si són superiors, poden ser també de l’A1)
  • Professors i personal de suport tècnic a la docència (grup A1)
  • Caps i responsables d’unitats o d’organismes autònoms (grup A1 o A2)

Per accedir a cada lloc de treball s’han de realitzar unes oposicions específiques, amb unes proves, uns temaris i uns barems concrets.

Cossos de policia

Cursos per preparar les oposicions per personal de la Diputació de Tarragona

A Opositar és fàcil fem cursos independents per preparar-te cada prova. Per què?

La transparència i la sinceritat son uns dels nostres valors més importants. Per això t’aconsellem quines són les proves que has de preparar en cada moment del procés opositor, perquè no gastis temps ni diners inútilment.

Les proves poden canviar convocatòria a convocatòria. El fet de tenir cursos independents ens dona una flexibilitat molt gran a l’hora d’adaptar-nos a canvis i poder oferir-te en tot moment els cursos actualitzats.

Cursos transversals per opositar a la Diputació de Tarragona

Aquests cursos son transversals, és a dir, serveixen per totes les oposicions de la Diputació de Tarragona, perquè preparen una prova compartida: la prova de psicotècnics i entrevista.

Cursos de temari de matèries comunes per opositar a la Diputació de Tarragona

Aquests cursos preparen el temari de matèries comunes, segons nivells, de les oposicions de la Diputació de Tarragona.

Casos d’èxit
alumnes OEF

Per què nosaltres?
Judit V.

Judit V.

Magnífica acadèmia en quant a tracte i a continguts. Materials molt didàctics i sempre actualitzats.

T’ajuden, i sobretot acompanyen, en tot el procés de preparació d’oposicions. De principi a fi. Escolten les teves inquietuds, observen el teu ritme i s’adapten i flexibilitzen al 100% per a que puguis aconseguir el que t’has proposat.

Un equip de 10 encapçalat per la seva directora la Clara. Un equip super format i que continua en constant formació per a oferir el millor servei.

Victoria L.

Victoria L.

Muy buena experiencia!! Preparan muy bien para el examen de temario y sobretodo para el psicotécnico. Muy contenta con el trato y 100% recomendado el examen de prueba que realizan antes de la oposición.

David G.

David G.

Solamente puedo hablar maravillas. El trato fue exquisito, tanto de Clara como el profesor que m'he preparo la entrevista. Si os preparais oposiciones de policia os recomiendo que visiteis la acedemia i os informeis.

Jordi I.

Jordi I.

Es una academia sensacional, donde la prioridad es enseñar y trasmitir toda la información para que el alumno lo entienda, lo aprenda y sepa cómo utilizarlo.

Unos profesores con una implicación máxima por sus alumnos y una variedad de cursos y ayudas para todos los niveles desde críos hasta adultos. Preparación de pruebas(psicotécnicos...).

La mejor elección para una oposición!!! Mil gracias

Arnau M.

Arnau M.

L'equip docent és extraordinari i el material i les enines que utilitzen són genials! Una acadèmia molt recomanable!

Jordi B.

Jordi B.

A Opositar és fàcil vaig trobar l'acadèmia que tot opositor desitjaria trobar. En destaco: Una gran professionalitat per part dels professors, cadascú expert en la seva matèria, amb ganes d'ensenyar, involucrats i focalitzats en un objectiu clar, ensenyant-nos el que ells creien que en un temari obert com el de Bombers de la Generalitat era el millor que havíem d'aprendre (i ho han aconseguit!!).

La direcció denota per la seva capacitat de millorar dia rere dia i sobretot per l'atenció propera i personalitzada, no només amb el temari dels cursos sinó també, amb la motivació i orientació que transmeten als alumnes.

Aroa G.

Aroa G.

Acadèmia de 10!!!! Tracte proper, professionalitat, bona metodologia i recursos = EXCEL·LENT resultat.

María B.

María B.

Me recomendó esta academia una de mis mejores amigas (ella iba a repaso de asignaturas de la carrera, ADE). Yo asistí para prepararme las oposiciones a los Mossos. Jamás tendré palabras suficientes de agradecimiento, sobre todo hacia la Directora, por su compromiso, constancia, implicación y dedicación. Conseguí aprobar con notas excelentes!! Máxima puntualidad, muy flexibles y muy profesionales. De verdad que muchísimas gracias por poder contar con una academia así en Tarragona.

Susana P.

Susana P.

Molt contenta i satisfeta del tracte rebut des de l’acadèmia i, en especial de la Clara. El tracte és molt proper i han estat atents en tot moment durant el procés de l’oposició.

Vaig anar-hi a realitzar els simulacres de la part teòrica i els psicotècnics, dels tests de personalitat i, finalment, de l’entrevista.

Sens dubte, si hagués de repetir, ho tornaria a fer amb ells!

Marina P.

Marina P.

Acadèmia molt atenta y propera. Amb aprenentatge còmode y de manera fàcil, tal com el seu nom indica. Gràcies.

Alexandre P.

Alexandre P.

La millor acadèmia en la que preparar-se una oposició. Sens dubte la meva experiència ha estat increïble i s'ho recomano a tothom. El tracte, l'atenció, les instal·lacions, els profes, la dinàmica, els continguts, l'ajuda....tot ha estat de 10!!!!🔝💪

Cristian R.

Cristian R.

Cursando curso de Mossos d'esquadra y muy satisfecho por haber escogido esta academia. Su metodología de estudio me permite combinar trabajo y oposición, sus materiales son muy útiles y claros, y la atención de profesorado y directora es espectacular. Os lo recomiendo.

1 de 1